medewerker onthaal & kantoor

bedrijf

Coussée is een familiebedrijf dat al 140 jaar de toon zet in betrouwbare bouwoplossingen en eerlijk advies. Onze professionele aanpak in combinatie met de knowhow en expertise van zowel een projectontwikkelaar als aannemer levert stijlvolle en toekomstgerichte projecten op. We zijn actief in diverse sectoren (zorgsector, kantoren, residentiële appartementsbouw, onderwijs,...) en beschikken over meerdere afdelingen (ruwbouw, schrijnwerk, projectcoördinatie, projectontwikkeling). 

functie

Receptie en onthaal: je bent zowel telefonisch als in persoon het eerste aanspreekpunt van al onze klanten, leveranciers en business partners. Zowel collega's die na een lange werkdag thuiskomen op de basis, alsook onze externe zakenrelaties vergeten even al hun zorgen als ze opgefleurd worden door een aangenaam telefoongesprek of een warm onthaal door jou hier op de firma.

Je staat in voor ondersteuning mbt allerhande administratieve taken inzake werfadministratie, personeelsadministratie en office management in de breedst mogelijke zin van het woord.

Je zorgt ervoor dat het kantoor er verzorgd bij ligt en draait als een geoliede machine waardoor je alle collega’s optimaal ondersteunt en zich kunnen focussen op hun technisch takenpakket.

profiel

  • Je hebt een verzorgd voorkomen en beschikt over een beschaafd taalgebruik.
  • Je enthousiasme, goed humeur en veelzijdigheid maken van jou een efficiënt en gewaardeerd persoon binnen het bedrijf
  • Je bent dynamisch en flexibel mbt uw takenpakket
  • Je bent steeds vriendelijk, beleefd en altijd beschikbaar om te helpen
  • Je hebt een oog voor orde en organisatie
  • Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je spreekt uitstekend Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans en Engels
  • Behendigheid met social media is een sterke plus
  • Je hebt een diploma in een administratieve richting of gelijkwaardig door ervaring

 

aanbod

Een aantrekkelijke en afwisselende job, met competitieve verloning volgens uw competenties. Hospitalisatie- en groepsverzekering.
Je komt terecht in een gevestigde waarde in de sector, met een no-nonsense bedrijfscultuur waar familiale waarden belangrijk zijn.
Een tof, jong en dynamisch team laat u zowel op persoonlijk als op professioneel vlak groeien in uw functie.
 

contact

Laat uw interesse kennen via jobs@coussee.eu 
 

Deel deze vacature

Interesse in deze vacature?