afdelingshoofd schrijnwerkerij

bedrijf

Coussée is een familiebedrijf dat al 140 jaar de toon zet in betrouwbare bouwoplossingen en eerlijk advies. Onze professionele aanpak in combinatie met de knowhow en expertise van zowel een projectontwikkelaar als aannemer levert stijlvolle en toekomstgerichte projecten op. We zijn actief in diverse sectoren (zorgsector, kantoren, residentiële appartementsbouw, onderwijs,...) en beschikken over meerdere afdelingen (ruwbouw, schrijnwerk, projectcoördinatie, projectontwikkeling). 

functie

Als hoofd van de schrijnwerkerij ben je eindverantwoordelijke van de afdeling hout binnen Coussée. Hiervoor werk je nauw samen met de directie, aan wie je op stelselmatige basis rapporteert.
Je stuurt een atelier aan, uitgerust met een modern machinepark.
Je hebt kennis van het product, weet een gestructureerde werkvoorbereiding aan de dag te leggen en brengt dit uitstekend over aan het team van een 4-tal vakmensen in het atelier.
Je bent in staat om prijs te maken voor een opdracht. Hiervoor werk je nauw samen met het hoofd van de overkoepelende calculatiedienst binnen Coussée.
Je staat mee in voor de goede werfopvolging en werforganisatie. Je bent hierin de spilfiguur tussen het atelier, projectleiders schrijnwerk en ruwbouw. 

profiel

Je beschikt over een diploma bachelor hout of gelijkwaardig door ervaring..
Je beschikt over een ruime ervaring in de sector.
Je bent een pro-actieve teamspeler en gepassioneerd om de afdeling hout binnen Coussée uit te bouwen.
Je hebt kennis van autocad en bent vertrouwd met de standaard computerprogramma's (excel, word, outlook).
Ervaring met een ERP-pakket is een sterke plus.

aanbod

Een aantrekkelijke en afwisselende job, met competitieve verloning volgens uw competenties.
Je komt terecht in een gevestigde waarde in de sector, met een no-nonsense bedrijfscultuur waar familiale waarden belangrijk zijn.
Een tof, jong en dynamisch team laat u zowel op persoonlijk als op professioneel vlak groeien in uw functie.
Een bedrijfswagen wordt voorzien. 

Deel deze vacature